خراسان رضوی، رتبه دوم جرائم سایبری در کشور | پیگیری‌های پلیس فتا برای دستگیری ادمین یک کانال تلگرامی هتاک ادامه دارد انهدام یک باند خطرناک در شمال مشهد: نوجوانان ۱۶ و ۱۷ ساله عامل ۳۰ گوشی‌قاپی سریالی با خشونت! نقشه زن خیانتکار برای قتل شوهر پولدار برملا شد | دستگیری قاتل سنگدل و همدستش آمار خودکشی در ایران افزایشی است دو قاتل راهی بیمارستان روانی شدند مدارس کدام شهر‌های خوزستان فردا (دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ بخشش قاتل دختر جوان پای چوبه دار به حرمت امام رضا(ع) اعترافات قاتل بی‌رحم که دانشجوی هنر بود ! برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده در مسیر تهران- مشهد و برعکس + لینک فروش بلیت جوان‌ترین پدر و مادرها در کدام استان هستند؟ میانسالان آستین بالا زدند | ازدواج بیش از ۳۲ هزار زوج بالای ۵۰ سال قتل مرد میانسال در مازندران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن کودک دوساله گنابادی بر اثر برق‌گرفتگی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انفجار منزل مسکونی در سبزوار با ۳ مصدوم + عکس (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌سوزی کارخانه موتورسیکلت‌سازی در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد + ویدئو دو مدیر درپی حادثه بندر شهید رجایی بازداشت شدند نقص فنی هواپیما، موجب بازگشت پرواز شیراز-مشهد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۳هزار قرص روانگردان و ۳ کیلوگرم مواد مخدر در ۵ عطاری در تهران (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پوشش بیمه‌ای ۹۰ درصدی خدمات درمانی ناباروری افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور هدیه روز معلم واریز شد | طی یک‌سال‌ونیم گذشته، ۸۵ درصد بدهی‌های آموزش و پرورش پرداخت شده است مشکل کمبود معلم مدارس تا قبل از سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ رفع خواهد شد ۱۲ هزار پلنگ در معرض خطر قاچاق و تجارت حیات وحش حدود ۸۰ فروشنده ابزار تقلب در کنکور دستگیر شدند حمله سگ در جوین خراسان رضوی، ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد ضایعه‌های رحمی «ایران» یوزپلنگ توران، احتمال بارداری‌اش را کاهش داد ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ +فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تلاش حداکثری دولت چهاردهم برای ارتقای کیفیت آموزشی سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو
سرخط خبرها

پایان خوش گذرانی پسر مشهدی در لانه مجردی | رجیستری را به راحتی دور زدم

  • کد خبر: ۴۰۵۱۷
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
پایان خوش گذرانی پسر مشهدی در لانه مجردی | رجیستری را به راحتی دور زدم
تقریبا همه اعضای خانواده ام در ماجرای انتقال گوشی‌های سرقتی به افغانستان دستگیر شده اند، اما من عامل اصلی این خلافکاری‌ها بودم که با ترغیب یکی از دوستانم وارد این باند شدم.
به گزارش شهرآرانیوز، این‌ها بخشی از اظهارات جوان ۲۴ساله‌ای است که با تلاش شبانه روزی کارآگاهان اداره عملیات ویژه پلیس آگاهی خراسان رضوی به اتهام تغییر سریال گوشی‌های سرقتی دستگیر شد.
 
این متهم که پدر، خواهر و برادرش نیز از اعضای این باند گسترده هستند، پس از پاسخ به سوالات سرگرد همتی (افسر پرونده) درباره سرگذشت خود گفت: پدرم در نانوایی کار می‌کند و من هم بعد از آن که در دانشگاه‌های دولتی پذیرفته نشدم، به ناچار در یکی از دانشگاه‌های غیرانتفاعی بدون آزمون ثبت نام و در رشته مدیریت تحصیل کردم، اما به خاطر علاقه‌ای که به تعمیر تلفن همراه داشتم، به طور خودآموز وارد سایت‌های اینترنتی شدم و خیلی از فوت و فن‌های گوشی‌ها را آموختم.

در این میان، دوستان دیگری داشتم که در رشته مهندسی نرم افزار رایانه تحصیل کرده بودند و زمانی که در تعمیر گوشی ناتوان بودم، از وجود آن‌ها استفاده می‌کردم، ولی هیچ وقت اسرار کار خودم را برای دیگران فاش نمی‌کردم تا این که از حدود دو سال قبل، وقتی دیدم بسیاری از دوستانم خودرو‌های آن چنانی سوار می‌شوند، بسیار کنجکاو شدم تا به راز آن‌ها پی ببرم. وقتی فهمیدم آن‌ها از طریق خرید و فروش و تغییر سریال گوشی‌ها یال و کوپالی برای خود به هم زده اند، من هم با تشویق یکی از آن‌ها وارد این ماجرا شدم. حتی یک بار هنگام فروش گوشی سرقتی در جمعه بازار توسط پلیس دستگیر شدم، اما وقتی آن‌ها با استعلام سریال گوشی مرا آزاد کردند، تازه فهمیدم که خیلی راحت رجیستری را دور زده ام، به همین دلیل هم به خلافکاری هایم ادامه دادم. در همین زمان بود که برای فرار از سرقت‌ها و مزاحمت‌های برادرم، منزل مجردی را در خیابان ایثارگران اجاره کردم و بیشتر در مرداب خلافکاری فرو رفتم.
 
دیگر آزادانه با سارقان و مالخران رابطه داشتم و با تغییر سریال گوشی‌ها و فروش آن‌ها به اتباع خارجی، به پول‌های خوبی رسیدم. این گونه بود که خوش گذرانی هایم شروع شد و به مصرف مشروبات الکلی و ارتباط با دختران و زنان غریبه روی آوردم! برخی از گوشی‌ها را به اعضای خانواده ام می‌دادم و از خواهرم برای واریز وجوه پول‌های فروش گوشی به حساب بانکی او استفاده می‌کردم! روزگارم به خوش گذرانی و تفریح گره خورده بود، به طوری که با همدستی دیگر اعضای باند درآمد خوبی از طریق تغییر سریال گوشی‌ها داشتم، اما طولی نکشید که پلیس آگاهی به سراغم آمد و تازه فهمیدم همه اعضای این باند که با هم مرتبط بودیم، به دام افتاده اند و … حالا هم از کارم پشیمانم، اما دیگر این پشیمانی سودی ندارد و باید روز‌های جوانی‌ام را پشت میله‌های زندان بگذرانم.

ماجرای واقعی با همکاری پلیس آگاهی خراسان رضوی

منبع:خراسان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->